Ziekte helpt je verder in het leven

achter elke ziekte

Dag iedereen, begrijp dat ik niet kan oordelen over iemands medische situatie, dat is mijn taak ook niet. Mijn taak hier op aarde is om de echte oorzaken van ziekte en gezondheid in mensentaal over te brengen. Daar zit natuurlijk ook het metafysische aspect van biologische conflicten en trauma’s oplossen ook bij. Ik vraag me wel dikwijls af of mensen zich niet laten behandelen door aangeprate angst?

Ik zou toch wel willen adviseren om toch eens verder te gaan verdiepen in de biologische natuurwetten die achter elke ziekte of aandoening schuilgaan. Achter iedere ziekte schuilt namelijk een boodschap die bedoeld is om je verder te helpen in je leven. Alleen zijn wij vergeten dat wij ook een stukje natuur zijn en hebben wij niet geleerd de boodschappen op de juiste wijze te interpreteren.

Verdiep je in de Germaanse geneeskunde of de ayurveda. Of nog andere zienswijzen over geneeskunde. Onze eigen medische wetenschap vertelt het ons niet.

De natuur maakt geen fouten en een lichaam valt nooit zichzelf aan, en dat zal zij ook nooit doen, ongeacht dat de medische wereld dit pretendeert. Er is altijd een psychologische reden, een causale oorzaak achter ziekte. Als je de boodschap achter de ziekte begrepen hebt, heeft de ziekte geen reden meer zich in je leven te manifesteren om zo jouw aandacht te vragen, zo simpel is het eigenlijk.

Elke ziekte vraagt in feite dat jij het roer even omgooit en je lichaam wat meer liefdevolle aandacht gaat geven. Voeding en levensstijl aanpassen zodat het lichaam in staat is zich te ontgiften om de voorwaarde te scheppen dat het zichzelf kan genezen. En dan het belangrijkste: emotionele problemen oplossen door je blinde vlek bestaansrecht te geven. 

Een beetje je voorgeschiedenis in kaart brengen, analyseren, lessen uit leren en vervolgens bestaansrecht geven. Doe deze introspectie altijd met onvoorwaardelijke liefde, mededogen, onschuld, dankbaarheid, vergeving en zachtheid naar jezelf toe op de eerste plaats. Je gaat ontdekken dat je meer energie gaat verkrijgen en dat je gezondheid gaat verbeteren. Want het begrijpen van waarom en hoe het is gebeurd, krijgt je meer rust in jezelf en je geest kan op adem komen.

Elke ziekte maakt deel uit van onze biologische overlevingsprogramma’s. Alles in onze biologische natuur is gericht op het behoud van leven. Dat is een natuurwet. Het DNA is niet uitgerust met programma’s die ons willen vernietigen. Zelfs kanker vormt daarop GEEN uitzondering. Het is een tragische collectieve misvatting dat welke ziekte dan ook, kwaadaardig zou zijn. 

Dat is een perceptie die gebaseerd is op angst en het niet begrijpen van wat een trauma of de effecten van biologische conflicten teweegbrengt in het lichaam. De overtuiging dat er iets mis zou lopen in ons lichaam, is de grote oorzaak van veel lijden en pijn. 

Stressvolle overtuigingen en angst liggen altijd aan de basis van emotionele conflicten en schokken. Ze kunnen ons in een neerwaartse spiraal van vervolg conflicten brengen. Toch een idee om dankzij de ziekte je echte pijn en trauma eens onder ogen te komen en jezelf met onvoorwaardelijke liefde, mededogen, onschuld, zachtheid, vergeving en dankbaarheid te bekijken en te behandelen om de echte oorzaak van ziekte op te lossen.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *